mandag, april 28, 2008

Den Flyvende Hollænder ...

Så blev den fin og ren, det tog en del knofedt og højtryksrensning. Så meget at cockpitteltet skal sys efter. Det var lidt for mørt til sådan en omgang. Mangler bare et flagspil, et par fendere, men Lars har fundet nogle jeg kan arve, og en smule tovværk.


Første tur... Efter at ha' smidt dyret til Albertsen og Holm til Motor service brugte Lars og Jeg det gode vejr Lørdag til en lille test tur. Den sejler rigtig godt, skyder 15-18 knob har vi sjusset os frem til, men vi får en mere nøjagtig fart når der kommer en GPS ombord.

torsdag, april 17, 2008

Vi har købt båd ....

Yep... det er sandt. Pia gav mig lov til at bruge lidt af vores opsparing til et nyt legetøj. Det er en dejlig kone jeg har, og jeg er sikker på at Sebastian vil sætte pris på sin mors gavmildhed når han bliver lidt ældre og han og jeg skal ud og lege på Fjorden.Det er en Bella 530 HT Classic med en næsten ny og ikke særlig brugt 25 HK Mercury bigfoot 2004 motor der skulle kunne give båden et top fart på ca 20 knob. Men den trænger til en ordentlig vask og polering. den skulle gerne komme til at se ud som den på billedet. Aaah ... det bliver konge at udforske Roskilde Fjord. Traileren der følger med skal lige indregistreres, men så er der også risiko for at dyret ryger med på ferie....


søndag, februar 17, 2008

Ønskeliste til Mette & Lars Bryllup


 • Piet Hein ” Carlsvognen”, til alm str lys
 • Vinduer til båden (Scankap 99, Kerteminde yachtværft, spørg Anders Buhl)
 • Knivmagnet (gerne fra IKEA)
 • Gavekort til My Travel
 • Gavekort til IDÈ MØBLER til sofa
 • Gavekort til FONA til fladskærms TV
 • Gavekort til Designa køkken, mhp skydedøre, (spørg Pernille Clausen 51212924)
 • Udendørslamper, fx Nordlux model Geni, 2 stk
 • Rullemadras 2x2m, (evt 1,8x2m)
 • Lyngby glas ”New York” 12 stk rødvin-, hvidvin- og vandglas.
 • Sækkestol, model 24seven Wall Banger - Sandfarvet (www.billmo.dk)

Gavekoordinator Kristian: 20704515

mandag, januar 28, 2008

Kaltenbach 2008

Så kom vi både ud og hjem. Det var en fantastisk tur, selv om den sluttede lidt skidt for Johnny der uheldigvis brækkede et kraveben den sidste dag. Det var vist en drøj tur hjem i toget. Vi havde godt vejr næsten alle dagene, og der manglede heller ikke Sne. Det er dog lidt syrealistisk at rende rundt i 1,5 meter sne hele dagen oppe på bjerget, og så tage liften ned til regnvejr i byen. Vi har taget bunker af billeder og skudt en del film. Jeg har forsøgt at samle lidt af det hele i en lille film

God fornøjelse...

fredag, december 21, 2007

Sebastian's Første År

Så er det tid til en opdatering igen. Sebastian er blevet et år og derfor har Pia og jeg i bedste "året der gik" tv stil, sat en lille "Sebastian kavalkade" sammen. Det har været et pragtfuldt år, og selvom han var en lille skrige bandit i starten, har vi nu verdens gladeste lille dreng, og dem der ser ham jævnligt, er jeg sikker på vil give mig ret.

Håber i vil nyde den lille film, lige så meget som vi har nydt at lave den. God fornøjelse ...

onsdag, juli 25, 2007

Sverige


Vi havde et lyn visit til Sverige her i weekenden, hvor vi var oppe og besøge Sofia, Julia, Karina og Peter. Det var virkelig hyggeligt, men desværre alt for kort tid. Det må vi forsøge at gøre bedre næste gang :O) Sebastian fik sig en sommer kæreste, men da han stadig kun lige har lært at kravle og derfor ikke er så mobil måtte Julia bære lidt på ham. Men næste år tror jeg hun skal passe på, for der kan han løbe efter hende. Tak for en dejlig weekend, håber i kigger forbi når I kommer på vores kanter.

Billeder

tirsdag, juli 17, 2007

Lidt Fantasy læsning...

Hvis du er til lidt fantasy læsning, og elskede Ringenes Herre, bør du gå i gang med serien Eleniaden der består af 4 bøger. Dronningens Beskytter, Jagten på Bhelliom, Patriarkens Trone og Kampen mod Azash. Personligt synes jeg at den er meget bedre end Ringenes Herre, bl.a fordi den er bedre skrevet og forfatteren David Eddings har en pragtfuld Humor. Grunden til jeg skriver det er at jeg har fundet dem inde på Tellerup'd Forlag og til min fryd har opdaget at der er kommet en fortsættelse af det eventyr jeg er så vild med. Og man kan naturligvis handle hos dem via nettet.

Den nye serie hedder Ridder Jernhøg, og jeg har allerede bestilt de første 2 bøger så jeg har lidt til sommerferien. Den skulle efter sigende være lige så god som Eleniaden.