tirsdag, juli 28, 2009

Sebastian dag 995

Så er sommerferien slut og Sebastian er startet i vuggestuen igen. Det virker som om han har savnet det. Desværre er mange af hans bedste venner der nede stadig på sommerferie, men de skulle være tilbage igen i næste uge. I mellemtiden har han så alle pædagogerne for sig selv, og det er heller ikke så tosset.

Han har taget rigtig godt imod sin lillesøster, og det ser ud som om han acceptere at hun er kommet for at blive. Han elsker stadig at kysse og kramme hende når han kan komme til det. De gange der har været lidt surhed og irritation har det været over for hans "strenge" forældre der siger "Schhhh..." og "nej" og "man skal være lidt forsigtig" mere end de plejer... Men han klarer det rigtig flot og vi er meget stolte af ham.

Sofia dag 38

Så er hun blevet godt en måned gammel. Hun er en glad lille pige, men hun har også haft sine skrige ture hvor vi ikke har kunne trøste hende. Det viser sig da også at den øverste af hendes nakke hvirvler har sat sig fast, højst sandsynlig under fødslen og der skulle en tur til kiropraktor for at få løsnet lidt op. Vi skal der op igen på torsdag og så må vi se om der skal flere behandlinger til. Det sammen med zoneterapi har hjulpet rigtig meget så nu har vi en glad lille spejder i hjemmet. Forældrene skal bare lige lære hende at kende og give hende nogle vaner vi alle kan leve med.


torsdag, juli 09, 2009

Sofia, dag 19

Så er der allerede gået 19 dage siden Sofia kom til verden. Man fatter jo ikke hvor tiden bliver af og det er selv om man har barsel og derfor masser af tid. Sebastian har taget rigtig godt imod sin lillesøster. Han kan ikke lade være med at kysse på hende når han får lov og han beretter vidt og bredt om hende nede i vuggestuen. Han er blevet så stor nu at han skal i børnehave til September og det glæder han sig meget til.

Ellers har vi det godt alle 4, Kristian har fået lidt sommer snue efter Roskilde Festivallen, men det ser ud som om at resten af familien slipper. Vi vil forsøge at opdatere lidt her inde en gang imellem.