mandag, april 28, 2008

Den Flyvende Hollænder ...

Så blev den fin og ren, det tog en del knofedt og højtryksrensning. Så meget at cockpitteltet skal sys efter. Det var lidt for mørt til sådan en omgang. Mangler bare et flagspil, et par fendere, men Lars har fundet nogle jeg kan arve, og en smule tovværk.


Første tur... Efter at ha' smidt dyret til Albertsen og Holm til Motor service brugte Lars og Jeg det gode vejr Lørdag til en lille test tur. Den sejler rigtig godt, skyder 15-18 knob har vi sjusset os frem til, men vi får en mere nøjagtig fart når der kommer en GPS ombord.

torsdag, april 17, 2008

Vi har købt båd ....

Yep... det er sandt. Pia gav mig lov til at bruge lidt af vores opsparing til et nyt legetøj. Det er en dejlig kone jeg har, og jeg er sikker på at Sebastian vil sætte pris på sin mors gavmildhed når han bliver lidt ældre og han og jeg skal ud og lege på Fjorden.Det er en Bella 530 HT Classic med en næsten ny og ikke særlig brugt 25 HK Mercury bigfoot 2004 motor der skulle kunne give båden et top fart på ca 20 knob. Men den trænger til en ordentlig vask og polering. den skulle gerne komme til at se ud som den på billedet. Aaah ... det bliver konge at udforske Roskilde Fjord. Traileren der følger med skal lige indregistreres, men så er der også risiko for at dyret ryger med på ferie....