onsdag, juli 25, 2007

Sverige


Vi havde et lyn visit til Sverige her i weekenden, hvor vi var oppe og besøge Sofia, Julia, Karina og Peter. Det var virkelig hyggeligt, men desværre alt for kort tid. Det må vi forsøge at gøre bedre næste gang :O) Sebastian fik sig en sommer kæreste, men da han stadig kun lige har lært at kravle og derfor ikke er så mobil måtte Julia bære lidt på ham. Men næste år tror jeg hun skal passe på, for der kan han løbe efter hende. Tak for en dejlig weekend, håber i kigger forbi når I kommer på vores kanter.

Billeder

tirsdag, juli 17, 2007

Lidt Fantasy læsning...

Hvis du er til lidt fantasy læsning, og elskede Ringenes Herre, bør du gå i gang med serien Eleniaden der består af 4 bøger. Dronningens Beskytter, Jagten på Bhelliom, Patriarkens Trone og Kampen mod Azash. Personligt synes jeg at den er meget bedre end Ringenes Herre, bl.a fordi den er bedre skrevet og forfatteren David Eddings har en pragtfuld Humor. Grunden til jeg skriver det er at jeg har fundet dem inde på Tellerup'd Forlag og til min fryd har opdaget at der er kommet en fortsættelse af det eventyr jeg er så vild med. Og man kan naturligvis handle hos dem via nettet.

Den nye serie hedder Ridder Jernhøg, og jeg har allerede bestilt de første 2 bøger så jeg har lidt til sommerferien. Den skulle efter sigende være lige så god som Eleniaden.

mandag, juli 16, 2007

Lørdag i Roskilde

Lørdag formiddag travede vi en tur op i byen for at ose lidt. Vi havde taget lidt brød med for at fodre ænder sammen med Sebastian for første gang.

Bag efter smuttede vi en tur til Lørdags Jazz i Djalma Lunds gård, og det kan jeg varmt anbefale. Det er god stemning. Så hvis nogen har lyst en lørdag hvor vejret er godt, kan vi mødes til en sodavand eller øl og en gang Jazz.

torsdag, juli 12, 2007

8 Måneder


Tiden er fløjet afsted og jeg ved der er nogen som følger med i Sebastian liv via min blog. Der er nu allerede gået 8 måneder siden han kom til verden og han er i fuld sving med at lære at kravle. I øjeblikket går det mest baglæns, men frem kommer han. Det er dog ikke altid den retning han havde tænkt sig. Nogen gange må vi samle ham op under en stol eller en sofa som han er på vej ind under. Han er også begyndt at hive sig op i lodret position, ved at tage fat i hvad der måtte være over ham, så vi skal virkelig holde øje med ham i disse dage.

Som man kan se på savlesmækken er den der af en grund... han er i fuld sving med at udvilke et tandsæt. Han har allerede fået de første 2 og han elsker at få dem børstet ...


Det er langt om længe lykkedes mig (sætningen "taget mig sammen" er mere korrekt ) at få uploaded billeder fra April, Maj og Juni.

I sommerferien skal han møde 2 nye stamme folk, Svenskere og Bornholmere, de kan være meget svære at skelne, men vi skal gøre vores bedste for at pege dem ud for ham ;O)
Vi tar en weekend hos Sofia, Julia, Karina og Peter i Boval Strand, og senere en uge på bornholm. Jeg regner med at tage den bærbare pc med så jeg kan opdatere min blog, men lad os nu se....

God Sommer

Roskilde Festival



Et overstået kapitel. Det startede vådt men endte godt. Vi sluttede af med solskin og det bedste band der skulle spille på Roskilde i år, nemlig Muse der gav den hele armen. Ud over Muse kan vi anbefale Mani Spinx der gav den i bedste Alabama Road Trip stil. Nephew var også gode, men jeg tror de havde gjordt sig bedre på Arena (Grøn). Det vat skønt at se så mange der er kommet tilbage på festivalen fra de gode gamle dage, og hvilken vejr til at gøre come back.

I år kunne jeg fejre min fødselsdag om Fredagen under festivalen da den er blevet rykket en uge i år. Det var måske meget heldigt vil mange tænke da der selvfølgelig ikke faldt en dråbe regn i Roskilde den dag.... ja jeg er ...en helt. (samme dag i Osted rendte Sebastian rundt med en t-shirt med teksten "My Father Thinks Hes a Fucking Hero"


Tilbage er der bare at sige tak for endnu en fed festival... på gensyn i 2008