onsdag, december 06, 2006

Hurra ! 1 måneds Fødselsdag

Så er han blevet en måned gammel, og en af hans gaver i den anledning har været en omgang baby massage. Min og Larses gamle dagplejemor Lis er på besøg og har vist Pia og Jeg hvordan man gir baby massage, og det kan den lille Sebastian godt li´.Han er holdt op med at græde så meget som han gjort tidligere. Dels fordi han har været til kiropraktor, men også fordi han bliver helt mæt nu. Han får lov at spise hvad han kan hos sin mor, og der efter får han en flaske til desert.

Vores lejlighed er stadig ikke klar til at jeg kan komme igang med at male og indrette den til os alle 3. Men imorgen skulle de gerne være ude har de lovet.


Jeg smider nogle billeder ind senere af både baby massage og bygge rod. hvis de er der allerede, har jeg sikkert gjort det ;o)

fredag, december 01, 2006

Dag 25

Jeg fandt lige 10 minutter med lidt overskud her fredag aften den 1. December. Da der har været en del gråd og skrigeri fra den lille guldklump her i starten, valgte vi at tage ham til kiropraktor og få ham kigget på. Han kunne konstatere at drengen havde hold i nakken efter den voldsomme omgang han havde været igennem ved fødslen. Han forklarede også at der sidder en nerve klynge bag de 2 øverste nakkehvirvler der var låst, som bl.a. er med til at styre mave-tarm systemet, og det kan ha' været med til foresage, at han har været meget ked af det. Vi synes det har hjulpet rigtig meget med de 3 behandlinger han har fået den sidste uges tid. Han er holdt op med at skrige, men græder stadig en del, hvilket dog kan trøstes for det meste. Vi har så fået en mistanke om at det kan være på grund af at han ikke får nok og spise, fordi han falder i søvn før han blir mæt den lille tosse. Men det ser nu også hyggeligt ud der hvor han ligger...


Sebastian ligger lige nu og sover i sin lift inde på stuegulvet og venter på at farmor kommer hjem. Vi bor i disse dage hos farmor da vi er ved, eller rettere burde være ved at få skiftet vinduer hjemme i lejligheden. Vi fik brev i starten af ugen om at vi skulle flytte ud, så de kunne skifte vores vinduer idag. men kl 17.30 Torsdag lå der en meddelelse "udskiftning af vinduer er udsat pga: Sygdom__ Regnvejr__ Andet X_... Det hele er blevet rykket til Mandag og Tirsdag. De skal pludselige bruge en dag mere en de først havde regnet med da de opdagede at vi havde 2 altaner. ak ja....

Men der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget. Nu hvor jeg ikke kan komme hjem og male i weekenden, har farmor lovet at passe Sebastian hele fredag nat så far og mor kan sove igennem. Og ikke nok med det vil hun også tage ham en stor del af lørdagen så vi kan komme i IKEA og finde en god ammestol til Pia og så vi kan komme på restaurant og spise sammen om aftenen. Og sidst men ikke mindst har min ven Laust inviteret mig på jagt Søndag formiddag, og om eftermiddagen skal vi ned og spise hos Lars, Mette og Sille.