fredag, november 17, 2006

Dag 11

Det har været en fredelig nat, og en rolig formiddag. Det der har larmet mest var da naboen begydnte at høvle gulve kl 8.30, men det er heldigvis overstået nu. Så fik vi puttet den lille spirevip i bad ude i køkkenvasken, og det synes han vældigt om så det ud til. På billedet har vi lige taget ham op af hans hjemmelavede boblebbad og svøbt ham i et håndklæde.

I aften skal vi ud til Mormor Aase og Morfar Freddy. Jeg tror også Moster Pernille kigger forbi. Det bliver en lille ferie da der nok er flere der er vilde for at varte den lille Sebastian op.

torsdag, november 16, 2006

Dag 10

Det var en hård morgen oven på en ellers perfekt dag igår og en nem nat. Men kl 05.00 skulle freden være forbi synes Sebastian. Og det var først efter flere ture til Café Mama's Boop han faldt til ro. Men vi ved jo alle hvordan det er når man har været på druk, der er det bedst bare at slappe lidt af bag efter.

onsdag, november 15, 2006

9 dage senere

Vi har været lidt nervøse for om Sebastian lignede sin far for meget, da han har være lidt hysterisk og utålmodig her de første dage. Men det ser ud til at han har en god portion af sin mors rolige gemyt også, så det skal nok gå alt sammen. I dag havde vi besøg af sunhedsplejersken, og det var dejlig berogligende at få bekræftet at alt var normalt og at små børn skriger. Det er åbent bart 1 af de 3 ting de kan. Spise, sove, og skrige når verden ikke passer dem. Vi er i fuld sving med at lære hvordan vi kan få verden til at passe den lille Sebastian, og det går rigtig godt forløbig, så vi har haft en pragtfuld dag alle 3.

Pernille har taget en masse gode billeder af vores lille gul(d)klump her de første dage af hans liv. Han er dog ved at blive fin lyserød igen, og vi skal ikke ind på Glostrup sygehus igen foreløbig.

tirsdag, november 07, 2006

Sebastian er landetHer er den lille guldklump langt om længe. Han vejer 3350 gram, er 53 cm lang og kom til verden kl 21.28. Hans mor er den sejeste, hun klarede det super flot. Hun er en smule træt her bag efter, men det er der ikke noget at sige til. De har det begge to rigtig godt.

mandag, november 06, 2006

Sebastian på vej, Part 4

Vandet gik kl 02.00 i nat, men siden er veerne gået i stå. Vi troede et øjeblik vi skulle hjem og slappe af nogle timer, men det skulle vi ikke. Lige nu er Pia sendt i bad så hun kan blive frisket lidt op inden de ligger ve-stimulerende drop. Så må vi se hvad der sker. De har det begge stadig godt.

Fortsættelse Følger...

søndag, november 05, 2006

Sebastian på vej, Part 3

Det var ikke længe vi var hjemme. Pia begyndte at få kraftigere veer og smerter kort efter vi havde spist, så vi skyndte os tilbage til hospitalet igen. Jeg står lige nu og bruger Glostrups service computer i forhallen, og Pia ligger og sover efter at ha fået lidt beroligende. Med lidt held og en masse hårdt arbejde fra min dejlige kone vare det ikke længe før vi skal hilse på Sebastian.

Fortsættelse følger...

Sebastian på vej, Part 2

hmmm.... han vil ikke ud. Han har det tilsyneladende alt for godt i sin mors mave, men jordmødrene er sikre på de nok skal vinde kampen, det er bare et spørgsmål om tid. Vi blev sendt hjem kl 17.00 efter at ha været på Glostrup Hospital siden kl. 08.00. Nu har vi lige nydt et par buritoer fra Vivaldi's og Pia ligger på sofaen og er så småt begybdt at få veer. Så med lidt god vilje skal vi hilse på ham en gang i nat, eller i løbet af imorgen.

Fortsættelse følger...

lørdag, november 04, 2006

Sebastian på vej, Part 1

Vi sidder og spiser lidt brunch og ser frem til at vi skal ind på Glostrup sygehus i aften hvor Pia skal sættes igang. Igår var det terminsdag og på grund af svangerskabs sukkersyge og et lidt højt blodtryk, skal han se at komme ud til os andre. Jeg vil prøve at holde de interesserede opdateret her på siden.

Fortsættelse følger...

Nyt Job


Ja, så har jeg fået nyt job. Mandag den 2. Januar skal jeg starte hos Zarges som teknisk salgskonsulent. Zarges er Europas ældste producent af ALuminiums stiger og stilladser, og mit job hos dem vil være at servicere en bred vifte af forskellige kunder. Fra tid til anden er der også brug for special konstruktioner som man kan se på billedet. Om de personer der har ansat mig kan jeg sige, at de er utrolig rare og fornuftige mennesker at snakke med og jeg glæder mig helt vildt.

Og så gir de mig sådan en her, oven i de i forvejen perfekte forhold.