lørdag, august 05, 2006

Stram Op gir svar på tiltale...

Jeg skrev for nogen tid siden et indlæg på min blog vedr. Stram Op på P3. Her beskriver jeg min oplevelse af dette radio program. Det var en glædelig overraskelse da jeg for nogle dage siden modtog en mail fra Mathias Buch Jensen fordi han ver stødt på min blog. Jeg har spurgt Mathias om det var ok at bringe hans mail her på min blog, og det har han sagt ja til.


Hej Kristian,

Jeg er lige faldet over jeres blog og dine betragtninger omkring Stram Op. Overraskende nok er jeg noget uenig med dig, men sådan er livet jo en gang i mellem. Det kan jeg godt leve med.

Grunden til at jeg skriver til dig, er at du bruger billeder med DR copyright. Jeg tror ikke, det er tilladt med mindre du selvfølgelig har fået tilladelse, hvad jeg tvivler på, du har. Nu betragter jeg ikke mig selv som nærtagende, så det er såmænd ikke et udtryk for smålighed, men bare for at gøre dig opmærksom på det problematiske i det (inden DR Jura evt. selv falder over det).

Og så bliver jeg alligevel nødt til at knytte en kommentar til dine tanker vedr. interviewet med beskæftigelsesminister Claus Hjorth Frederiksen. Han var udmærket klar over, hvordan interviewet ville forløbe, så det kom ikke bag på ham. Tværtiod. Han mener jo netop, at den slags ytringer (også) hører ind under retten til at ytre sig frit - så hans pointe blev faktisk yderligere understreget af interviewet. Som det fremgår af dit indlæg desværre ikke tydeligt nok.

Din anden anke:

Min pointe er, så vidt jeg ved har journalister ikke holdninger til ting, og hvis de har, holder de dem for sig selv. Journalister er neutrale.

Det er IKKE personlige holdninger, vi lægger for dagen - vi bestræber os på at forholde os kritisk til tingene. Det er vores opgave at stille spørgsmål, der afprøver interviewpersonens hensigter (gerne på en underholdende måde). Ellers ville du sikkert beskylde os for medløberi, og så er vi vist nået lige langt.

Har du eksempler på at mine/vores personlige holdninger hænger til tørre, hører jeg selvfølgelig gerne fra dig.

At du generelt ikke mener, vi er underholdende, beklager jeg.

Held og lykke med graviditeten!

Bedste hilsner,

Mathias Buch Jensen
DR-P3

torsdag, august 03, 2006

Robbie Williams


Yes Sir .... jeg synes det var et cool't show. Thomas og Pernille havde købt nyt camera til lejligheden og det er der kommet lidt billeder ud af. Det var en fed aften alt ialt !

Roskilde Festival 2006Grundet en perfekt sommer er min blog ikke blevet opdateret på det sidste. Men nu skal det være.

Det var en super god Roskilde Festival igen i år. Vejret var skønt, men det gjorde også at der blev dannet lidt støv, så jeg havde en sandkasse inden i da jeg kom hjem søndag nat. Af fantastiske nye ting i år kan jeg sige... Bade Sø og Medarbejder Camp. Uh det var 2 rigtig gode ting. At have sit telt stående i skygge indtil kl. 09.00 hver morgen må siges at være perfekt. Der ud over var der ingen der sad og sang "Rooooonnniiiiieeeeeee, vi skal spiiiiise... Hvad skal vi ha´? Maga- Rooooonnniiiiieeeeeee, vi skal spiiiiise..." osv. kl. midt om natten, så jeg var slet ikke så træt som jeg plejer søndag eftermiddag.

Jeg havde mit gamle kamera med om Lørdagen og billederne kan i se her.

Tak til dem der var med ....vi ses om alt går vel, til næste år