torsdag, juni 29, 2006

Fra Spunk til Preben til ...


Så har vi været til midtvejs scanning, og Spunken bliver, hvis spåkonen med scanneren får ret, en sund og rask dreng. Så nu skal vi bare finde ud af hvad han skal hedde... Preben er et midlertidigt unisex navn, da det passer så godt til både drenge og piger, men hvis i har bedre forslag er i velkomne til at smide dem her.

Lad mig prøve at beskrive billedet til dem der har svært ved at se hvad der er hvad. Den store lyse cirkel i midten(venstre) er hovedet, og den lille lysende kugle i midten af billedet er en hånd der gnider øjet, og ud fra den mod højre, er armen. Hvis i stadig ikke kan se det, har jeg har lavet et billede hvor jeg har streget det ind med blå linier.

Jeg kan kun sige vi glæder os helt vildt alle 3.

fredag, juni 23, 2006

Volvo Ocean Race


Jeg vil starte med at sige, tak for invitationen, og tak for en rigtig cool tur til Festool. Jeg må indrømme, at oplevelsen hvor Pirates of the Caribbean og ABN AMRO TWO kommer ind med flere tusind både i hælene, eskorteret af den Svenske flåde, ja så kan man ikke andet end blive en smule rørstrømsk inden i. Jeg tror jeg kneb en lille tåre...

Laust og jeg rendte også på hinanden dog på lidt afstand, vi stod på hver vores sponsor båd på vej ud og få en på opleveren. Jeg ved Laust har taget en masse cool billeder hvor han bl.a. fulgte med Pirates of the Caribbean og AMRO TWO i mål.

Hele min billed samling fra turen er endelig sat i system, og jeg har også taget mig sammen til at lave en lille film. Hvis jeg skal summere det hele op var det Alt ialt ... En rigtig cool tur.

onsdag, juni 14, 2006

Et plaster på såret...


Ja ... nu hvor Ankh har ondt i bugen, og står på land så vi ikke kan sejle Sjælland rundt på indersiden, så er det da fantastisk at en konsulent fra Festool kom ind af døren i Fredags og sagde....
Må jeg invitere på en weekend tur til Göteborg og se Volvo Ocean Race ? ..... Ja tak ! sagde jeg. Festool er sponsore på Sony Ericsson båden som derfor naturligvis er samlet med Festool værktøj. Min ven Laust som er stor fan af V O R, og som bl.a. har lavet en ret cool Volvo Ocean Race Tracker skal også med over og se det, men med ABN AMRO hvor han arbejder og var så heldig at få en V.I.P Bilet.

Jeg forventer intet mindre end en verdensklasse oplevelse, hvor jeg virkelig skal ta nogle forhåbentlig super billeder. Fortsættelse følger efter weekenden .....

Grundlovsdag hos H & M

Tommelfingeren op for det hurtige initiativ som Henrik og Maibrit stablede på benene, nu hvor Larses båd må bruge sin tid i en hal i Havdrup da motoren skal skiftes. Det var en rigtig hyggelig dag, og som vanligt fik jeg taget et par billeder. Vejret var både godt og skidt, og vi fik da også en lille byge midt i maden. Heldigvis havde jeg en presenning med fordi Laust og jeg skulle arbejde med et svedhytte projekt.

Alt ialt en rigtig god dag

Sille's dåb

Og det skete Pinsedag, Søndag den 4. Juni at hun blev døbt Sille Kristine Borup den lille dejlige bandit. Det var en rigtig dejlig dag, og det var sjovt at se alle de børn der er kommet til flokken. Jeg har fået opdateret min billed side med de billeder jeg fik taget iløbet af dagen. Tak for en go dag og det er mig en ære at stå fadder til min favorit niece.

Jeg ved opdateringen om dåben kommer lidt sent, da jeg har ikke være så skarp til at opdatere min blog på det sidste, men det skal blive bedre.